Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

"Fazza, ο πρίγκιπας! "














-  Ντουμπάι


Ο Σεΐχης Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, μπορεί στο Ντουμπάι να είναι πρίγκιπας, αλλά στο Instagram είναι βασιλιάς.
Ο 34χρονος διάδοχος του θρόνου, με 5,2 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, 2,41 εκατ. στο Twitter και σχεδόν 2 εκατ. στο Facebook, ανοίγει με τις φωτογραφίες του ένα παράθυρο στην αξιοζήλευτη ζωή του.

Ο δεύτερος γιος από τα 12 παιδιά του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ τελείωσε το σχολείο Αρρένων Ρασίντ, σπούδασε πολιτικές επιστήμες στη Σχολή Διακυβέρνησης του Ντουμπάι, και συνέχισε τις σπουδές του στην Μεγάλη Βρετανία όπου αποφοίτησε από τη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ, αλλά και από το London School of Economics.

Ο Fazza, όπως είναι γνωστός, είναι πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ντουμπάι, του Κέντρου για τον Αυτισμό, και του Αθλητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι. 
Αλλά τα χόμπι του είναι εκείνα που γεμίζουν τον χρόνο του.

Έχει εξαιρετικές επιδόσεις στον αλεξιπτωτισμό ελεύθερης πτώσης, την ιππασία, την ποδηλασία και τις καταδύσεις, είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος φωτογράφος, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και έχει εκδώσει ποιητικές συλλογές.
































insider – [2fA]








Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου